Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Alen (neregistrovaný/á)
vložené: 02. 01. 2016 20:05:03

Ja sa už sviečkovici vyhýbam. Pre mňa dosť drahé mäso a keďže neobsahuje žiadny tuk, tak aj dosť bez chuti. V poslednej dobe dávam prednosť roštenke, ktorá je chuťovo vynikajúca, aj keď dosť obrastená tukom :-8 Ale dá sa použiť mnoho druhov mäsa http://stejky.sk/ako-pripravit-steak/



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz